Мені приснився дивний сон,
Що я виходжу на балкон,
А там Катя стоїть гарненька
У спідничці коротенькій.
Катю я несу в кімнату
І за все почав хапати.
Вона ж із рук моїх не рветься,
Лише Хі-Хі, Хі-хі сміється.
А той сон був дуже милий,
По ньому я зітхаю.
Одне є зле, в моїй квартирі
Балкончика немає.
У другу ніч приснився сон,
Що я виходжу на балкон,
А там Лада стоїть гарненька
У спідничці коротенькій.
Ладу я несу в кімнату
І за все почав хапати.
Вона ж із рук моїх не рветься,
Лише Хі-хі, Хі-хі сміється.
Пам*ятаю дуже ладно
Той й минулий сончик.
Зранку я найняв бригаду,
Щоб збудувать балкончик.
Вже в обід прийшла бригада
Балкончик будувати.
В бригаді тій Катя і Лада,
Як їх не впізнати.
Високі ціни, ні не бісять
Дівчата бо ж гарненькі,
Щось пробивають,цемент місять
В спідничках коротеньких.
А зробили той балкончик,
Сказали,що втомились.
Пили чай і їли пончик,
А потім удалились.
Радісний лягаю спати.
Що жмені присниться?...
Іду балкончик руйнувати!
Бо приснився Грицьо!
Свій балкончик зруйнував,
Сниться красуня Люда.
Тож балкон, собі сказав,
Відновлювать не буду.
І сни почались дуже милі,-
Та, інша молодиця.
Я без балкончика в квартирі,
Зате не сниться Грицьо!