у мого міста сьогодні -День народження!
***
Привіт, моє місто!В захмарених пошуках мрій
З тобою я першим цим ранком весняним вітаюсь.
Куди б не несли мене хвилі бентежних надій,
Я знову і знову до тебе завжди повертаюсь!
І знову – вокзал, і луна : «Кривий Ріг-Головний!»
Цей факт –неповержений, сумніви тут ні до чого.
Ну, як ти без мене, друзяко мій давній старий?
І що тут без мене ти втиг начудити нового?
Дощем зачаровані вулиці знов забуяли врозквіт!
Затримались ніжні пелюстки на стомлених скронях....
Дитинства мого яблуневий нескорений цвіт
І зорі безмежні в твоїх неосяжних долонях!
А новий світанок –новий обіцяє нам день,
І доля ізнов обертатиме нових доріг роздоріжжя!
У нас іще стільки неспіваних добрих пісень,
Вітаю тебе, мій величний і самий мій ніжний.
#ТетянаПрозорова
Написалось якось в маршрутці по приїзду з Києва...
Колись мене запитали:" Так Кривий Ріг , чи Інгулець?"
Нуу...запитання , як то кажуть, "в лоба"...
Ні, ну ,звичайно, Інгулець - місто-герой! ...а... Кривий Ріг- моє місто! Так...а про що це ми тут з вами говорили?....
Зі святом, Криворіжжя, миру нам, криворіжці!