Доброта й Любов- то є найкраще,
Що придумав Бог для всіх людей.
Хай вони фонтаном із всіх хлещуть
Щиро і відверто… без ролей!!
Маски не потрібні серцям рідним.
Лиш відвертість ,правда й простота.
Хто не любить,той ,звичайно,бідний.
То «неповноцінність»-самота…
Найрідніший-близько й завжди поруч.
Істинна Любов – то навіки!
Коли любиш,- не "підеш ліворуч".
Будьте справжніми ,жінки й чоловіки!
Час-то наш порадник,може,недруг
Інколи лікує й так біжить…
Ніби дзиґою хтось крутить коліщатко...
Бережімо і цінуймо кожну мить…
Все летить,міняється і плине,
Мить,що вже була,-не повторить…
Вірне лиш Кохання …лебедине…
Істинна Любов- животворить!
25.05.2019р.
/картинка наз."Любов-то серця гарні відчуття"