Під редакторством Н.В.Погрібної / завідуючої відділом обслуговування у Центральній міській бібліотеці м. Покров/ та відповідальної за випуск збірки
Смислової Л.М./ начальника ЦБС м.Покров / у травні 2019 року з"явилася в світ збірка "Про зиму і зимові свята дітям від Валентини Малої".
Ця збірочка присвячена зимі,зимовим та новорічно-різдвяним святам. В ній тонко поєднується любов поетеси до своєї родини,близьких,друзів,з любов"ю до України та українського народу.
Поетеса в новому світлі розкриває давні українські традиції і обряди,майстерно вплітаючи їх в сучасність.Через слово знайомить дітлахів з різнохарактерною Зимою та запрошує в чарівний світ новорічних свят та красивих побажань.
Дана збірка поступила на всі філії ЦБС м.Покров та відправлена в обласну бібліотеку ім.Кирила та Мефодія.Вона буде однаково цікавою як маленьким читачам,так і дорослій аудиторії.А різнокольорові ілюстрації додають їй особливого шарму.
Валентина Мала щиро вдячна редакторам даної збірки та за популяризацію її творчості! І словами з даної збірки :
" У низці свят ,і заходів,і зустрічей
Святковим настроєм надовго зарядись.
І одягнись у одіж різних цінностей,
І ранку кожному відверто посміхнись!
..І кожен день усміхнено радіє хай,
А доля подарує зо-ре-пад!
Про те,що ти - ЛЮДИНА -пам"ятай завжди!
Й життя ж хай квітне,мов вишневий сад!"
...зичить працівникам ЦБС м.Покров та читачам -нових творчих перемог та нових цікавих проектів,які розширять коло поціновувачів української літератури та збільшать коло книжкових фанатів!