/ ...не відстаєм від молоді...
з ноткою сатири щодо
молодіжного сленгу... /
Ми -мовби юзери і шльоцики,
По "клаві" стукаєм і шльоцаєм,
І хтось годинами сидить...
Флудерастить і юзерить... :))
Юзер – користувач комп’ютера.
Шльоцик - чувак, який злегка дивакуватий і смішний
Флудераст – людина, яка флудить (продуцент великої кількості беззмістовних повідомлень на форумах).
***
Є й ламери й "шаровики",
що "зависають" без глюків
І у всенощних своїх постах,
Щось "видають",чи просто "мостять"...Глюки – перебої, проблеми в роботі чогось.
Ламер – користувач комп’ютера, що безпідставно вважає себе за хакера чи досвідченого користувача.
Шаровик – людина, до якої шара приходить часто.
***
Своїх "руммейтів" дістаєм...,
Бо в своїх компах...ми живем...
І в віртуалі в нас...пікап...
Такий у нас життя етап...Руммейт – співмешканець по кімнаті, квартирі.
Пікап – знайомство з дівчиною.
***
Флудерастіть і юзеріть,
пікаптесь,а чи ламеріть...
Та в міру все повинно бути...
Про здраве тіло не забудьте...
13.05.2019р.
Дякую,що знаходите час на читання.Даний в1рш- як порада для молод1,та 1 для людей старшого в1ку в тому,що сид1ння за комп"ютером багатогодинне- то е шк1дливим для здоров"я. А використання молод1жного сленгу не обов"язкове для запам"ятовування.