Остання цигарка. Філіжанка смачної кави.
Мій ранок почнеться з гітари і трьох акордів.
Я знову жива і знову мені все цікаво,
Крім твоєї паршивої морди.
На столику квітка рожева і Чак Паланік.
Улюблена книга, що стала мені взірцем.
Я вчуся любити себе і тому питання:
Навіщо мені це все?
Твої повідомлення близько другої ночі.
Запрошення погуляти, а потім надій всіх крах.
Колись ти був тим, чого я найбільше хочу.
А зараз ти мій нічний жах.
Отож, я скажу тобі чесно, моя примаро.
Тепер я дивитимусь прямо (або ж крізь тебе).
Нехай увесь світ кричатиме: "гарна пара".
Та ти мені більше не треба.