Христос воскрес! Христос воскрес!
Летить Благая вість
Із уст в уста, аж до небес,
З села в село, до міст!
Христос воскрес! Воскресну й я
І ти, мій любий друг,
Для щастя й вічного життя! –
Радіє все навкруг.
Усе дає нам наш Ісус
По нашій вірі в дар.
Тобі, Спасителю, несу
Я мого серця жар.
Навчи мене любити так,
Як любиш ти мене.
Хай Ангел Твій поставить знак
Й до Тебе приведе,
Щоб не зблудила я ніде.
Хай кров Твоя свята
Вогнем палаючим тече, –
Мені дає життя!
Спасибі, дорогий Ісус,
За чудо із чудес!
Тобі, мій Боже, віддаюсь –
Для мене Ти воскрес!
Христос воскрес! Христос воскрес
Всім ворогам на злість.
Христос воскрес! Христос воскрес! –
Летить Благая вість…