(Нісенітниця... Після перегляду кліпу "ПОЛЮБЭ")
Крутилась синя голова Потапа,
А натиск кнопки – молотом у лоб,
В його зіницях знов "діджей-растяпа",
На вигляд стрьомний чи то бомж чи жлоб.
На надувнім дельфіні Позитивчик,
Повз трьох пророків від вулкану мчить,
На маятнику під легкий мотивчик,
Травісті-він – крізь зуби в рот летить.
А голова – як ялинкова кулька,
Мов Капітошка, а чи Колобок,
І голі відьми, як принцеси цирку,
Роблять масаж запухших жирних щок.
І лиш одна завивина із МОZGIв
Приємна зовнішність, чудовий голосок…
Об нього розбивались дрібні люди,
Та ніс у космос диво-килимок.
Воскрес Потап, з пакетом прогулявся,
Як Маріо під складом АТБ,
Джокондою в музеї любувався,
А інший - м’язами вихвалював себе.
І знову крос – Потапа б’є на друзки,
Зірвалась кулька – тут мужик в перуці,
І тільки Дядя Вадя в кукурудзі,
Пакет із АТБ бере у руці.
Добігались – тепер в судовій залі,
У ролі адвоката знов Потап,
Усіх в своїм словесному запалі,
Розстрілює піснями автомат.
Спогади… карти, пиво і підлога,
Потап-білявка і єдоноріг,
Тюльпан зів’яв – туди йому й дорога,
А Позитава - з бару на поріг.
Таке життя – на голову сідають,
А у нірвані – в океані пліт,
Коти у небі мишу здоганяють,
Радіють – вдався їм такий політ.
На самоті сповідуючи Будду,
Монах тибетський істину шукав,
А в кукурудзі пугало Потапа,
Хтось в МЗГ-футболочку прибрав.
Фантастика: маленький динозаврик,
З ковизкою обабіч ліз на пузі,
Потап по полю від страхів ховався,
Що ж зробиш із ружжом у кукурудзі?
Покликав антикварний телефон-
Буденна річ серед такого поля.
Пірат космічний, вибухом з долонь,
Убив навік …така жорстока доля.
І полетів з кінця і до початку,
Але аби впізнали полюбе:
Надів на себе МЗГ – футболку,
А в руки взяв пакет із АТБ.
05.04.2019