/ поет і Муза...
почуття взаємні... /
РЕМЕЙК на твір Олекси Удайка
"Зорі щастя" http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=829842ЩИРА ПОДЯКА ПОЕТУ і ВСІМ ДРУЗЯМ -ПОЕТАМ
ПРИСВЯЧУЮ ***
О,доле-руже,уквітчай життя піїтів,
Усип зірками їх щасливий шлях
І не жалкуй у жмені різнобарвних квітів,
Бризкай любовію на них,
навіть у снах..
О,Слово-Боже, лийся із купілі,
Й дзвінкоголосим водоспадом сип і сип!
На їх чоло і душеньки змужнілі
їх лоґотип і їх
щедро обсип!!!
І не жалкуй красивих колоритів,
Цілуй в чоло їх креативний світ!
О,доле-руже,уквітчай життя піїтів!
купається най в щасті
він й їх макросвіт...
02.04.2019р.