Катерино, відчини-но
Катерино , встань-но
Дай мі їсти, дай мі пити,
Як то буде файно!
Катерина відчинила,
Катерина встала,
Дала грошей на горілку,
Бо ще 10-та не настала.
Катерино відчини-но
Катерино встань-но
Дай мі їсти , дай мі пити,
Як то буде файно.
Катерина відчинила
Катерина встала
Дала грошей, гривень 200
Ще й поцілувала.
Катерино відчини-но
Катерино встань-но
Дай мі їсти, дай мі пити
Як то буде файно.
Катерина відчинила
Катерина встала
Потім визвала таксиста
Й до ресторану наказала.
Катерино відчини-но
Катерино встань-но
Дай мі їсти , дай мі пити
Як то буде файно.
Катерина відчинила
Катерина встала,
Потім робили, ну геть чисто,
Те що батьки забороняли.