Якби я мала
Євро і перли,
Та і ще доларів купу,
Я б змайструвала
Груди , як в Памелли
Й як в Кардашіян зліпила би дупу.
***
Якби мені Рибка
Бажання здійснила…
З вами відверта я буду.
На 20 літ Бред Піта
Омолодила б
І взяла би його до шлюбу.
***
Якби я мала
Рибку Златую
Життя б в селі стало =малина=.
Бо загадала б
Радість такую –
Дружбу Трампа і Кім Чен Ина.
***
Якби я мала
Паличку чарівну,
Щастя було б, що казати.
Паличкою б гнала
У поле скотину.
А ще нею добре борщик мішати.
Хай я й обірванка,
Не маю палку чарівну
І хаточка моя халупа.
Та як американка
В ранкову годину
Молюся за щастя Гваделупи.