Є люди потрібні,мов свіже повітря.
Що слізки зі щічок ніжнесенько витруть ,
Вони- мов спасіння,обставин розрада.
Їх власне сумління - бездіям завада…
Можливо,що знань у них повне озерце,
Широка душа й дуже добреє серце…
Їх Слово лікує, зализує рани,
А голос –мов солод смачних марципанів.
Важливі секретики ,певно,що знають,
Бо вчасно з'являються й допомагають…
На поміч приходять, мов ангели з неба,
Присутність таких – то щоденна потреба.
Вони- мов спасіння,обставин розрада
Їх власне сумління - бездіям завада…
І слізки зі щічок ніжнесенько витруть ,
Є люди потрібні,мов свіже повітря.
17.03.2019р.