Казав Петя відрубає
руки мародерам,
Пришив справу ветеранам
та ще й волонтерам...
З ЗУБІВ Гройсмана солодкі
пузирі пускаються,
Гройсманоміка на дибкі
хреном піднімається...
Всім роти позатикала
Геращенко Іра-
ЗУБНУ боль анестезує
і пломбує діри...
Кожен день зʼїда Ахметов
ЗУБИ золоті,
Так ви той,подайте Лохи,
на потреби ті...
Видалити геть всі ЗУБИ-
радить нам Супрун
І тоді не треба доктор,
або дід-шептун...
Гонтарева із Лондона
ЗУБИ вискаляє-
Знає,курва,де гарант наш
доляри складає...
Путін витягнув мости
з секретного кейса,
Хоче знову ботоксом
виправити фейса...
Янукович у Росії
ЗУБАМИ торохтить,
Як прийде до влади Бойко,
поверниться вмить...
У Азарова на ЗУБИ
напала короста,
Бо ж український язик
вивчити непросто...
Свинарчук у ЗУБИ хапнув
весь Укроборонпром,
В коньяк тепер добавляє-
корвалол і бром...
Замовляйте нові ЗУБІКИ
у Медведчука,
Для оскалу в підтанцьовочках
після гопака...
Надя Савченко ЗУБ має
на Верховну Раду,
Хоче зРАДУ бомбанути
і вивести з ладу...
Вакарчук лікує ЗУБИ
музикой і співом,
На фіг йому перегони
з паном некрасивим...
Кравчук ром не пʼє й не курить,
а ні в ЗУБ ногой,
Старий лис довірив ЮліЇ
свій мєх дорогой...
В Гончаренка хворі ЗУБІКИ
зудять і зудять,
Мабуть,його супер-пахани
скоро загудять...
Харахориться Аваков,
ЗУБИ не на місці,
Краще б дали йому лапать
жінок терористів...
Заказали ЗУБИ мити
у Саакашвілі,
А він мріє Україну
вичистить від цвілі...
Від ЗУБІВ Пашинського
вже тухлим завоняло,
Мабуть,ця страшна тварюка
когось покусала...
У Коболя геть усі
ЗУБИ розхиталися,
За газ лярди чуваку
геть дурно дісталися...
Вибʼє ЗУБИ наш Кличко
любому боксМеру,
Аби тільки не до німців
наш боксер дав деру...
А Беня не ЗУБАМИ,
а клацає кликами-
ЗЕ-клоуна розірве
разом із хижаками..?
У ЗУБАХ тримає Беня,
і пальці і яйця,
Причандали теревеням
відкусить по рильця...
А Марина з переляку
впала у прострацію,-
Бо то з ЗУБА кров пішла,
а не менструація...
Від ЗУБНОГО дрижака
трясеться Яценючка,
Як прийде до влади Юлька,-
зовсім буде злючка...
ЗУБНІ болі Оніщенко
готує з-за бугра,
На фініші у Пороха
йде злочинна гра...
На хворий ЗУБ насипте солі
Тетяні Чорновол,
БʼЄ в голову моча й не може
унять ЗУБНУЮ боль...
Зуби в пана Москаля
дуже засвербіли,
Пороху підклав плече,
тикнув в мусор рило...
ID:
829119
Рубрика: Поезія, Сатира
дата надходження: 15.03.2019 14:53:34
© дата внесення змiн: 17.03.2019 16:28:16
автор: ивано митрофано
Вкажіть причину вашої скарги
|