Горить, горить, палає
Багаття у лісочку.
Парубок кохає
Лісничого милу дочку.
Його любов сильніша
Од плум*я-огня,
Бо дівчина красивіша
Од всіх, стикало з ким життя.
Багаття добре гріє,
Та миліш обійми.
У обох є мрія
Про майбутнє з дітьми.
Догорить багаття,
А кохання ні.
Дорожча любов злата
У всі земнії дні.