/ про відносини між чоловіком
і жінкою.../
***
Нічого кращого немає,
Як серце серцю до-ві-ря-є !!!
Не вивіряє,щиро любить,
І обіймає,і голубить…
***
Любити треба не за «щось»,
При чому тут «Анфас» ,чи «профіль»???
Аби душею все зрослось…
Як – ні…= сміється Мефістофель…*
***
Якщо комусь …усе не так-
Й причину в інших він шукає…
Й комусь влаштовує спектакль…=
Він ніби є…- та його не-ма-є…
***
Хто любить - боляче не зробить,
Не доведе когось до сліз…
Біля таких відсутня знобить…*.
І недовіри механізм…
***
Пройшла цікавість? – зупинився!
Ти сам її не підігрів !!!
Мо, за щось інше …ухопився
Ти… в тій цікавості- жеврів *.
***
Слова ,що ріжуть і шкребуть
Чи болем до обличчя ляжуть
Ти просто геть їх всі забудь…
Позагорай краще на пляжі!
***
Тупа наївність не у тренді,
Принц на коні – у казці лиш…
Нема Любові в секонд-хенді.
Не мрій про неї і….облиш…
***
Причина й наслідок – Закон,
Це скаже всякий метафізик…
Твори свій власний еталон.
Не бійся взяти в друзі –ризик.
***
Шукай свій пазлик-половинку.
Відчуй її і по-лю-би…
Лелій Любові серцевинку
І ніж,і пести,..не згуби!
***
Кому волати слово «ґвалт»*
Тому,хто в цьому потребує
Та ситуацію на кшталт*
Все ж не ґвалтуй ,хоч навіть всує…
***
Тому,хто любить,звісно,- краще,
Бо він неначе соловей
Співає серце в нього й натще,
Хоч і об'єкт , мов апогей*…
***
Тому ,кому лиш пряник треба
Не сунь батіг – утнеш не те!
І вивчи врешті решт потреби
Бо …ситуація…. змете…
***
І... приліпись,жінко,до мужа
І будь із ним ,і скрізь - ОДНО!
У щасті,горі,в спеку,в стужі
В любові жити вам...дано!
***
Мефістофель (Mephistopheles, Mephostophilis, Mephistophilus, Mephistos) — найменування одного з духів зла, демона, чорта, біса, диявола, найчастіше, за легендою, скинутого ангела, сатани. Прикметники мефістофельський і мефістофелівський означають — уїдливий, злісно-насмішкуватий.
ЖЕВРІТИ,- тут
1. Догоряти без полум'я; тліти. ,Слабо горіти, світитися невеликим полум'ям; блимати.
ҐВАЛТ –тут
рятуйте! На ґвалт бити (дзвонити і т. ін.) — оповіщати про небезпеку, про необхідність допомоги; бити тривогу.
НА КШТАЛТ-На кшталт чого — те саме, що На зразо́к
АПОГЕЙ-Апогей, -ю, ор. -єм. Найвіддаленіша від центра Землі точка орбіти (Місяця, штучного супутника тощо); переносно – найвищий ступінь розвитку, розквіту.