«Мистецькі барви» двері відкривають,
У світ мистецтв запрошують таланти,
Чотири дні попереду чекають,
Перлини пензлів й сцени діаманти.
«Мистецькі барви» розправляють крила,
Вітри натхнення ввись несуть до слави,
Палітра див найкращим шлях відкрила,
Алмазам цінним з Львова –до Полтави.
«Мистецькі барви» скоро у Прилуках,
Чекають з міст, із сіл, із-за кордону,
Щоб проявитись в фарбах, рухах, звуках,
Щоб дань віддати Музам й Аполлону.
«Мистецькі барви» - голосів дзвіночки,
Пластичність тіл, художників картини,
Музичних інструментів дивні звуки -
Віддушина для творчої людини.
05.02.2019