Мені хочеться писати тобі вірші
Замерзшими пальцями, серед снігу.
Ти вкрав шматочок моєї душі,
Розтопив всю сердечну кригу.
Я тепер палаю вогнем, мов сонце.
Волію цілувати тебе кожну хвилину.
Хочу тримати долоню твою в своїй долоньці.
Ти вже для мене родина...
Тільки прошу одне — будь зі мною чесним.
Навіть якщо зробиш боляче — тільки правду.
Бо брехня то є найлютіший месник,
Через неї і птах вовком став би.
Я кохаю тебе і не боюсь кричати
Про це на все місто, та й на всю країну!
Ти захований в серці малого дівчати.
Ти у ньому єдиний.