Дуже любить Баба Варка різні серіали,
Та вони її колись, ледь не доконали.
Надивилася, як там мексиканські пані,
Не сапують, а сидять на м’якім дивані.
Виглядають, як малина що набралась соку,
А до речі, за паспортом, із одного року.
І наважилася баба на великі зміни
До сусідки подалась, перукарки Ніни.
«Відрізай мені косу, цю страшну і сиву,
Пофарбуй, і під Палєт зроби мені гриву.
Щоби діти і онуки всі хором сказали:
Що про мене треба зняти нові серіали».
Перукарка довго-довго стригла й підстригала,
Фарбувала та відтінки різні підбирала…
Баба Варка подивилась, що Нінка зробила,
Чесне слово, стала, наче , та гніда кобила.
Вся потилиця, як бубон, аж на сонці сяє:
«Це вже точно, таку мене ніхто не впізнає…»
А на очі різнобарвна стирчить пишна грива.
Мовляв: « Гляньте, люди добрі, яка я красива!
По сусідству, я ж зміюку у себе пригріла:
Хай подумають, що баба на старість здуріла.
Довели мене до ручки серіали кляті,
Треба буде до весни сидіти у хаті,
Ще й гнатися за красою, не раджу нікому,
Бо без хустки, за поріг не вийдете з дому»!
Полєтт* - героїня серіалу "Дика Роза"
04.01.2019
Чудово!.Та маю розбіжності в погляді- Хоч і 60 - 75 - не обов*язково хустинку одягать. В мене сестричка в м. Кременчуку ії минуло 76,а слідкує за собою,не гірше чим в серіалах. Написано гарно з приколом 5/5 не шкода. Сподобалось. Успіхів Вам!