Закрутила завертіла у танку,
А перлини заховала в тайнику.
В кригу швидко закувала річку й став,
І сніжок дірки на полі залатав.
Рукавами по садочку повела -
Юна вишня, ніби цвітом зацвіла.
Хутро кидала, за комір і у вуха
А зоветься ця дивачка… ЗАВІРЮХА
23.12.2018