(Фея підходить до Мороза, Дід сумує) ФЕЯ: Бачу, Мороз, ти сумуєш,
Не співаєш не танцюєш,
Мабуть, в тебе є потреба,
І Снігурку тобі треба…
(чаклує)
(В цей момент заходить Снігуронька з розгніваним настроєм, тримає в руках
сковорідку або качалку) СНІГУРОНЬКА: Ах ти, старий дідуган
Ухватився за стакан,
Сам ничку тут бухаєш…
Чого мене не гукаєш?
(під веселу музику Снігурочка ганяється за Морозом)СНІГУРОНЬКА: Хух, втомилася я ганять,
Прийдеться тебе прощать.
Чого стоїм? Кого чекаєм?
Чого мені не наливаєм?
ДІД МОРОЗ: Що ж Снігуронько моя!
Згоден правда є твоя?
Щастя радості бажали,
Веселились, танцювали
А тебе нема й нема
Підманула підвела.
Я ж люблю тебе, кохаю
Зараз пісню заспіваю…
(Дід Мороз співає пісню)