БАБА ЯГА: Ну й що? Кажете ненада ,
Вам такого, як я клада?
Значить тут і замерзайте…
Мужики, ви совість майте…
Сил терпіти це не маю,
Піду в дзеркала спитаю,
Чи ще довго так чекати
І прихильника не мати.
(Звертається до дзеркала)
- Ей ти, скляночка в оправі,
Давай, вип’ємо по-каві,
Й по базарим по душам,
Про таких же як ми дам.
ДЗЕРКАЛО: Так, Ягуня, витри сльози ,
Скоро будуть тобі рози,
Романтичні вечори,
Кличу фею із гори.
(приходить фея, звертається до Баби Яги)ФЕЯ: Я принесла телеграму (Яга хоче забрать листа)
Май, Яга, терпіння граму…
Будуть зміни не малі:
Лети, прямо на Балі.
Тем чекає бізнесмен,
Супер-супер мільйонер.
(Яга тікає)