(З’является Баба Яга на мітлі.
Вона починає признаваться в коханні Діду Морозу)БАБА ЯГА: Я давно тебе люблю,
Твоє сердце розтоплю!
І прошу тебе - не парся,
Випий, потанцюй, разслабся.
У цій справі поможу -
І свій шарм я покажу!
Не страшні мої года,
Я Снігурка - хоть куда!
(Дід Мороз відганяє Ягу) ДІД МОРОЗ: Яга ти не доганяєш?
Може імідж поміняєш?
(Яга до глядачів)БАБА ЯГА: Поможіть! Благать не вмію,
Бо я в дєвках заржавію.
Триста років я чекаю
Ось і пилом припадаю…
(До Діда Мороза)
Замовляй любий каприз…
Затанцюю я стриптиз…
(танцює навколо мітли) (Дід Мороз знову відвертається)
(Баба Яга сердиться і чаклує)БАБА ЯГА: Я скажу тобі, придурку,
Не знайти тобі Снігурку…
ДІД МОРОЗ: Нащо я тобі такий:
Старий, не бритий і гидкий?
(Яга оглядає Мороза кругом) БАБА ЯГА: Я красотка - хоть куда,
В тебе ж тільки борода.
ДІД МОРОЗ: Хворію я радикулітом
Не можна на Канари літом
БАБА ЯГА: Ти не схожий на Мороза…
Чом цвітеш, як майська роза?
Мені на тебе наплювати
Піду я мужика шукати.
(Йде по залу) Далі буде...