Привіт усім! Це я - ДРАКОН
І у житті я – чемпіон.
І не біда, що весь зелений,
Зате, я мудрий і учений.
І долар, (той ще лоботряс)
У мене позичав окрас.
Скажу вам тихо, по секрету:
Беру в політ лише ракету
Щоб не бувать у дивній позі,
Як мерзнуть крила на морозі.
На Новий рік привіз дари,
Які нам послані згори.
На виборах – не протупити,
Зуміть, країну захистити.
Зробить доступні євро бляхи
У бутіках купляти лахи.
Щоб грати, й виграти мільйон,
Зібрать картоплі 10 тонн
Щоб у селян водилось сало,
А колорадів – геть не стало,
У інтернеті без ліміт,
В здоров’ї жить багато літ,
Щоб кризи не спіткали рифи,
Й не піднімалися тарифи,
Зарплати вищі додавались,
А ціни нинішні зостались.