Червона ружа трояка
Червона ружа трояка
Мала я мужа, мужа я мала
Мала я мужа дивака
Що він не робить завжди сміх
Що він не робить завжди сміх
Прийде додому, додому прийде
Прийде додому купа втіх
Дякую, муже. За сміх і жарт
Дякую, муже, за сміх і жарт
А в наших діток, а в діток наших
А в наших діток твій талант
В родині радість завжди є
В родині радість завжди є
Ще до цілунку, іще до жарту
Муж і дарунки додає
Маєм ми діток, діток трьох
Маєм ми діток , діток трьох
Кажу я мужу, мужу я кажу
Хочу од тебе ще хоч двох
Муж усміхнувся, на руки взяв
Муж усміхнувся на руки взяв
А діти спали і усміхались,
А муж всю нічку цілував.