До банкомата я прибув.
У мене він пін-код спитав.
-Я від Івана Івановича – йому шепнув
Й він грошенята мені дав.
***
З банкоматом якось пив.
Двоє випили як слід.
Кажу- Дякую, що пригостив!
А він- Був то твій кредит.
***
З банкоматом ми гуляли,
Себе і дІвок пригощали.
Поліція! Й його впіймали
І в стіну замурували.
Я банкомат пішов спасати,
Із стіни став видирати.
Впіймав поліції наряд.
Добре, що хоч не замурували, як банкомат.