-А чи добра є кухарка
В тебе дружина, куме?
-Давай куме, вип.*єм чарку,
Я розповім, ти думай.
Спекла дружинонька пиріг,
Здається ,що із вишні.
Ой, налетіло бджілок тих,
Пиріг хотіли з*їсти.
Дружинонька зварила суп,
Супчик був із куркою.
І тут у двері хтось тук-тук…
Лисиця там з тарілкою!
Запекла дружина м*ясо,
З корівки молоденької.
В двері дзвонять нам тим часом…
А там вовк з виделкою!
Спекла дружина медівник.
Я й не скуштував.
Ведмедик у віконце приг
Й той медівник забрав!
Салат зробила із капусти.
Під віконцем зайців 200.
Так що куме п*єм горілку.
Яка ж кухарка жінка, мисли.