Пригорни мене, чуєш, як мріяли ми,
Подаруй насолоду, закутай крильми,
Поцілуй, пристрасть губ, як смачний шоколад,
Запали в небі світло зіркових лампад.
Приголуб і згадай, як чекав цей момент,
І на вушко скажи ти мені комплімент,
В очі глибоко глянь, погляд не відведи,
Скуштуй щастя нектар, як солодкі меди.
Наповняй, володій, песть і не зволікай,
Мене вірно люби, мене палко кохай…
Я твоя – ти знайшов зашифрований код,
Я твоя – хоч навколо є мур перешкод,
Я твоя – до замочка підходять ключі,
Ти і я… і навіщо ще нам глядачі?
Зіллємося тілами в один організм,
Ми задушимо щастям весь свій егоїзм.
Наші душі давно вже таємно від нас,
В насолоді взаємній шукають екстаз.
,