Гори мої,
Гори мої,
Гори мої Карпати,
Не помінЯм
Не поміням
Вас на срібні дукати!
Бо од дукатів
Високі сосни миліші
І дівчата
У віночках гарніші.
Бо од дукатів
Є струмочки чистіші
І як в Карпатах,
То хлопці є сміливіші.
Бо дукати,
Як паперові,
То рвуться.
А кожну вЕсну
Карпати листям
Сміються
-2-
Сміються листям,
Хвоєю й квіточками.
Повітря чисте
Дорожче є над грошами.
Пташки співають
І ходять ще тут звірята.
Карпати маєм,
А значить ми є багаті!