Бабці Люба,Ганя,Клава
Наркоманів рахували
І роботящий день на завтра
Потрохи планували.
Робити черги в медицині
Стало набридати
Та і сварки в магазинах…
То ж стали фантазувати.
-А на базарах вузькі проходи
Йти будем ,шкутильгати
А як збереться за нами народу
Зупинимось у проході і будем розмовляти.
-Що в нас трамваї повні тішить
Сидіть бажання в кожнім
Нам вступлять- ми дьорг-дьорг та по-частіше,
Так неначе виходим.
-Пам*ятаєте ,дівчата,
Завтра в ЖЕК. Не понудьгуєм
Ну, а потім на лавочку, відпочивати
Проституток порахуєм.