Знов випробовуємо везіння.
Хотіли б щось прекрасне.
Кидаєм бюлетень, як то насіння.
А що зросте не ясно.
Незабаром час посадок.
Ті насінини не яснІ.
Каже хтось – Я авокадо!
Заживем, як на Балі.
Що за насіння не впізнати
І каже хтось- Я манго-фрукт!
Треба за мене голосувати
І по-райськи стане тут.
Нам обіцяють плоди-диво,
Лиш би насіння кинув те.
Де правдиво, де брехливо
Взнаєм потім, як взійде.
Щось не те в нас на городі.
От на вибори прийдем,
Сієм надії благородні,
Та часто зовсім інше жнем.