Домовились з сусідками, щоб не сумувати,
У Єгипет полетіть Новий рік стрічати,
Але виникла проблема, на межі обох років,
Куди б його затаскати дорогих чоловіків?
«Хай іде на полювання» - сусідонька каже,
«Як повернеться додому- то без задніх ляже».
«А мій чухра до свекрухи, хай там і гуляє
Заночує, пощедрує і позасіває».
«Мені класно» - усміхнулась скоса, кумі Моті
«Не видумувать нічого – бо мій на роботі».
Усе склалося як слід: купальник, валізи,
Аеропорт, переліт, путівки та візи.
Зустрічали Новий рік, повні наливали,
Потім, якісь голі хлопці для нас танцювали…
І готель, і номери, і басейн без плати,
Та коли пішли до моря усі засмагати…
***
Ще не бачив білий світ отакої лажі,
Ми чоловіків зустріли, в Єгипті на пляжі…