Хто приборка сильну жінку,
А чи принц чи генерал?
Голосисту українку-
Де ж ти мій Універсал???
Я чекаю свого принца,
Біля хати під вікном.
І не спиться й не сидиться,
Стала доля полином.
Й треті півні проспівали,
Й річка висохла давно…
Й ювілей відсвяткували,
Й усе випите вино…
Усі подруги побрались...
Запізнилась,певно,я…
Й Усіх принців розібрали,
Де ж-бо доленька моя???
Принц мій знову не приїхав -
В цьому є якийсь підвох!
Мабуть сильно захворів він,
А Чи коник його здох…
Люди кажуть: «Нещаслива…»-
Щастям повниться ж весь дім.
Я весела й не журлива.
Всім про щастя розповім.
Зупиню коня сама я,
І вогонь ще потушу,
Полюбити не благаю-
Лише в гості запрошу…
То нічого,що вже осінь,
Хай весниться й вам в душі!
То ж чекаймо всі відносин
І молодші,і старші!
Не чекаймо з моря вітру,
Й човен сам не попливе...
Хоч роки вже й переквітли-
Та...в віках ЛЮБОВ живе!
06.11.2018р.