Отримав в березні я гроші,
Не збільшив шеф мені рублів.
В маршрутку сів, проїзд дорожчий,
Виходить знову я збіднів.
Ви ж мої грошенята,
Вами багатий крутить.
Йти треба було працювати
Водієм маршрутки.
Отримав я у квітні гроші,
Не збільшив шеф мені рублів.
Йду в магазин,яйця дорожчі,
Виходить знову я збіднів.
Ви ж мої грошенята,
Ви ж мої милі,
Йти треба було працювати
В магазин касиром.
Отримав я у травні гроші,
Не збільшив шеф мені рублів.
Пішов в кіно,сеанс дорожчий,
Виходить знову я збіднів.
Ви ж мої грошенята,
Ой,без вас не гарно,
Йти треба було працювати
Продавцем поп-корну
Отримав я у червні гроші
Не добавив шеф рублів.
Трамвай чекаю при дорозі
Шеф бачу Мерседес купив.
Грошенята мої милі
Принци і принцеси,
Добре в нас хоч дешевіють
Тії мерседеси.