Де тільки єнотик не живе
В Азії,Європі й будь-зна де.
Можливо і цікаво, хоч не всім,
Та єнотик має власний дім
Когось з нори єнотик той прогнав,
Щоб не дістав його ворог шакал.
А на дворі дощик сильний йшов
І до нори єнотика дійшов.
Змок дім єнота,
Але воду любить наш пустун.
Змок дім єнота,
Але воду любить полоскун.
Змок дім єнота,
А він у водичечці лежить
Змок дім єнота
А він і заснув, та ще й храпить.