Чого нам починати бійку?
Давай же ж будемо друз*я!
Ми ж разОм п*ємо́ горілку
П*єм горілку ти і я.
Чом між нами нема ладу?
Давай будемо друз*я!
Бо ж багато маєм злата
Маєм злато ти і я
Чом в нас відносини смердючі?
Давай же ж будемо друз*я!
Ми ж разом ходим у Гучі
Носим Гучі ти і я
Друг другу бить не треба морди
Давай же ж будемо друз*я!
Ми ж разом їздим на Форді
Маєм Форда ти і я
А хто скаже- Ми є друзі,
Бо хліб їмо і він для всіх.
От того ми відмотузим
І ще піднімемо на сміх.