"Кажіть слова хороші за життя" / Олекса Удайко /
***
"Кажіть слова хороші за життя!"
Й не забувайте ж й про хороші справи!*
Які підуть за вами в небуття.
Й Щоб звинуватить вас-та не було б підстави.
Кажіть слова хороші просто скрізь!
В трамваї,у метро,у магазині!
На доброті й Любові = життя вісь
Утримує стосунки всі родинні.
Лікуй словами рани на душі,
своїй,сусідській,рідній ,незнайомій...
Від тебе це чекають Всевишші.
І добрі справи не робіть відомі...
"…Найдіть слова потрібні – для життя",
І не живіть з девізом :"хата скраю"...
Немає ж-бо усьому вороття.
І не робіть із себе ж ви чураю...
"Та слів дарма не кидаймо пустих",
Та і брутальством не смітимо мову.
Хай дух міцніє й серце у всіх тих,
Для кого понад все-це чисте СЛОВО!!
***
Й твори Добро допоки серце б"ється,
Хоч й вислів цей старий давним-давно.
Хай кожному сторицею воздасться.
Все вами зроблене,сотворене ДОБРО!
*Слова ЛОТа
31.10.2018р.