О, музико! Натхненна і кралата,
Величная, могутня, неземна…
Безкрая пісня, арія, соната,
З душі твоєї щастя вирина.
О, музико! Звучи, лунай повсюду,
Линь за безкраї гори і поля
Даруй наснагу для усього люду
Нехай радіє матінка-земля.
О, музико! Для мене ти спокуса,
Звук струн і клавіш, співи голосні,
Коса мелодії заплетена та руса
Стелилась, наче пісня навесні.
30.09.2018р.