(Перефразована пісня на закриття табірної зміни)
Стежка-павутинка тягнеться із літа
Тулиться до лісу сонячним плечем
На порозі серпень у яскравих квітах
Пахне кавунами і рясним дощем.
ПРИСПВ:
В «Веселці» сонячно й барвисто
Веселий сміх летить у вись
А серпень в чарівне намисто
Вбирає небо, як колись
В «Веселці» трепетно й бездонно
Роса на квітці зависа
І кличуть, манять в своє лоно
Ледь-ледь злинялі небеса.
Хочу того світла в пригорщі набрати
Застелити днину настроєм своїм
Друзів всіх у табір в гості запросити
Буде так святково і привітно їм.
ПРИСПІВ:
З посмішок дитячих зіткана дорога
І тумани сиві удаєм пливуть
Тільки лиш багаття, наче засторога,
Що вже дуже скоро, літні дні минуть.
ПРИСПІВ:
ОРИГІНАЛ: ПІСНЯ ПРО ПРИЛУКИ (Автор невідомий)
Стежка-павутинка тягнеться із літа,
Тулиться до тину сонячним плечем,
На порозі осінь у багряних квітах,
Пахне кавунами і рясним дощем.
ПРИСПВ:
В Прилуках сонячно й барвисто
Кружляє перший жовтий лист
І осінь в золоте намисто
Вбирає хвилі, як колись
В Прилуках трепетно й бездонно
Роса на квітці зависа
І кличуть, манять в своє лоно
Ледь-ледь злинялі небеса.
Хочу того світла в пригорщі набрати,
Звеселити днину друзям своїм,
Відчиняю двері, закликаю в хату,
Буде так святково так приємно їм.
ПРИСПІВ:
З позолоти листя зіткана дорога
І тумани сонні Удаєм пливуть
Журавлине «кру», наче засторога,
Що зима вже скоро вирушає в путь.
ПРИСПІВ: