Ти спиш? А в мене сну немає…
Я думаю про тебе кожен час,
Погодься, «просто так» – нічого не буває,
Не випадкова зустріч та для нас.
Не знаю я чому ти зупинився?
До мене «просто так» заговорив,
Тоді в житті нікого не шукала
Це ти глибокий слід у ній лишив.
Тепер «просто люблю»… Не знаю
Чому? За що тебе кохаю?
А що про це думаєш ти?
Як знать? Де відповідь знайти?
Якщо нема в житті чудес,
І все сприймаєш, як розвагу,
Взаємності шукала в СМС…
Видали номер, все забудь, і май повагу.