Розійшлись узором зорі по небесному просторі,
Кожна з них шукала пару і омріяну любов.
Збоку, місяць посміхався, у сріблясті шати вбрався,
Придивлявся, сподівався, відшукати щастя знов.
ПРИСПІВ: Зорі – чарівні перлиночки, з неба падали в ту ніч
Коли наші дві стежиночки стрілись в лузі віч-на-віч
Зіроньки, кришталь-сльозинками заховалися в росу,
Милувалися, як ти мені заплів щастя у косу.
Випливали в небо хмари, заблукали бо без пари,
Кожна з них собі шукала вірні й вічні почуття
До них вітер залицявся, пригортався, притулявся,
Вибирав собі кохану на усе своє життя.
ПРИСПІВ:
Нагодився тихо ранок, розбудив в гаю світанок,
Закохався в милозвучні ніжні трелі солов’я.
Так і ми удвох з тобою, зачаровані красою,
Віднайшли своє кохання і тепер одна сім’я
ПРИСПІВ:
18.08.2018