(Перефразований колишній хіт)
Вчора на пляжу я в Удаї купалась
І Бабу Ягу на березі злякалась
Там з Водяником на сонці засмагали
Замість медляка – тектонік танцювали.
Зразу на піску вони заміс місили,
Поки аж у них не вистачило сили
Наче коні там, круги вдвох нарізали
Публіку усю водою обливали.
ПРИСПІВ: Ла-ла-ла-ла-ла- ми вивчим нові рухи,
Ла-ла-ла-ла-ла- б’єм оводи і мухи ,
Ла-ла-ла-ла-ла- ми шишки всі збираєм,
Ла-ла-ла-ла-ла- в загонах прибираєм.
Далі на човні приплив Нептун в короні,
Всівся, наче цар, на саморобнім троні,
А тоді всіх нас русалки чарували,
Під «Черешеньку» вожаті гарцювали.
Десь взялись чорти – з четвертого загону,
Ми не бачили раніш такого гону,
Бо вони піском всім очі засипали,
І ми всі разом із ними танцювали.
ПРИСПІВ: