с к о р о м о в о ч к а
Чубата птаха й чваньковита
Щось на журавлика сердита
Фанабериста чапля Чиля,
Чвалає ,човгає і гиля…
Човпе,ступає,чимчикує.
Щось метикує,всіх дивує.
А журавель- із конопель
Зробив купель і їв щавель
Й дививсь на ту мадемуазель.
А квакша Жуся,жаба ждунка,
Тікала,щоб не стрибнуть в шлунки
Тих довгоногих човпунів,
Дзьобатих цих чимчикунів.
*ЧВАЛАТИ (поволі йти) тарабанитися, плуганитися, плентатися, чапати, човпти, волоктися, тарганитися, брести, д. цупитися, (- коня) скакати, бігти чвалом .../синоніми /
*ФАНАБЕРИСТА -спесива
16.08.2018р.
котиться тарілочка
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=802099