Щоб кожен день нам був за свято,
Весело тут перебувати.
Щоби нам встигнути багато,
Все треба організувати.
Разом з сонечком вставати
Вмитися, зробить зарядку,
У їдальню не спізнитись,
Тоді буде все в порядку.
Потім трішки відпочити,
Грати в ігри, погуляти,
Можна нам відвідать пляж,
Пісень разом поспівати.
Коли сонце у зеніті,
Треба на обід спішити.
Щоб після смачної страви,
У загоні відпочити.
Знову час всім веселитись
Конкурси, концерт, розваги,
Бесіди, спортивні ігри,
Тести й «години поваги».
Сонечко спати лягає,
Дзвінок їсти зазиває,
Треба сили набирати,
Щоб на диско танцювати.
Ось відбій – пора вже спати,
Щоб і завтра рано встати,
Щоб із друзями гуляти,
Весело відпочивати…