(Журавльову С. Д.)
В день, коли серпень за вікном сади колише,
І розвіває яблук аромат,
У Вас сьогодні ювілейне свято -
Вам виповнилось рівно шістдесят.
Спасибі, що світ музики відкрили,
( не лиш мені, учнів у Вас багато),
Кого в світ звуків Ви благословили,
Тож побажати хочеться в це свято:
Бекаром - відмініть усі проблеми,
Дієз - хай допоможе настрій Вам підняти,
Хай в поліфонії життя мажорні теми,
Сприяють на маркато крокувати.
Хай дольче вітер принесе натхнення,
На радість - лиш репризи і фермати,
В баяна - щоб не залягали кнопки,
Щоб довго " Мрії" акомпанувати...
07.08.2018 рік