Поети і письменники,
Писарчуки і скептики,
Писаки й римоплети,
Атлети і бешкети!
Гімнастки і закохані,
не ті,що наполохані...
борьці і бігуни,
і всі говоруни...
Всім треба тренуватися...
красиво вимовлятися...
Шліфуй артикуляцію,
І страво-циркуляцію,
Й Щодня роби шпагатики,
Щоб м'язи мов агатики,
На стадіон ходи
Й хутчіше до води!
Щоб від жари сховатися-
Мерщій біжи купатися!
В ставку,у річці,пляжику,
Дзиґарику-дударику!
Горобчику,голубчику,
І котику-муркотику,
І мрійнику й мандрівнику,
І клоуну й чарівнику!
Хутчіше до води!
І вдома не сиди !
07.08.2018р.