Подивлюся назад у щасливі роки,
Щоб згадати приємні хвилини,
Як здувала я пух із білявих кульбаб,
І летів він у сонячні днини.
Як тоді загадала бажання свої,
Щоб збулися вони неодмінно,
Я чекала весну щоб дзвінкі солов’ї
Все здійснили скоріш на «відмінно».
ПРИСПІВ:
Пролетіло, пропливло, наче зовсім не було,
І приходить лише в сни, моє дитинство на мить,
У душі весна буяє, хоч біжать у даль роки,
Дуже жаль, що річку часу не зупинить.
Оживають чарівні дитячі казки,
Старі іграшки всі оживають,
І мої молоді, найрідніші батьки,
Мене лагідно так обіймають.
І допитливі очі так дивляться в світ,
Довгий шлях, у майбутнє рушає,
З усіх пристаней, що дає Бог на путі,
За дитинство миліше - немає.
ПРИСПІВ: