Ти, Господи Боже,
Творець і Владика.
Посміє чи зможе,
Отой, що не кликав,
З Тобою змагатись
Чи в чомусь винити?
В гріху не признатись,
А потім просити?
Всі станьмо в проломі,
Просімо по Слову:
І все, що не Боже,
Неси, як полову,
Спали Своїм Духом
Нечестя, зрадливість,
Хай сіється, Боже,
Добро й справедливість.
Хай щезнуть, пропадуть
Всі ідоли кляті.
Будь, Господи, в серці
І в кожного в хаті.
Нам радість хай буде
І мир всім навіки,
Та щастям, любов'ю
Хай повняться ріки.
Хай зброя ворожа
Зіржавіє в піхвах,
А війни, навіки,
Залишаться в міфах.
Розвій їх по світі,
Як вітер полову,
Щоб кров проливати
Не бралися знову.
Ти захист нам, Боже,
І наша надія,
А вічність з Тобою
То – кожного мрія.
І тут, на землі,
Ти – нам оборона.
Господь, захисти нас!
Бо Ти – охорона.
Ми просимо, Боже,
У Ім’я Ісуса.
Ти нам допоможеш,
До Тебе молюся,
Бо Ти – усе можеш,
І низько вклоняюсь.
На Ймення Господнє:
Ісус – сподіваюсь.
Галина Яхневич
ID:
801104
Рубрика: Поезія, Лірика кохання
дата надходження: 28.07.2018 21:12:49
© дата внесення змiн: 28.07.2018 21:12:49
автор: Тріумф
Вкажіть причину вашої скарги
|