ЧЕРЕВИЧОК: Такі як я – лиш для вечірки,
Для топ - моделі, телезірки.
На мене коштів не жалкують,
І блиском шкіри всіх чарують.
У мене шпилькою каблук,
Як попаду до гарних рук
То буду довго слугувати
І супер-ніжки прикрашати.
Взувають вишукані ніжки
Як в Попелюшки, Білосніжки.
Скажу.(Секрету в тім немає)
І екс- прем’єр мене взуває.
КАЛОША : Історія я, раритет
Й це ні для кого не секрет.
Будь-де і в будь яку погоду
Без мене ти не знайдеш ходу.
Хоч я калошою і звуся,
З таких як ця- лише сміюся,
Хоч я схожа на корито,
Але і дешево й сердито.
Я залишаюсь завжди в моді
В хліві в багнюці, на городі.
Якби моделі город мали,
То і вони б мене взували.
В грязі, в калюжах я буваю
Та я в біді не залишаю
В будь-які прикрості лихі
Будете ви завжди сухі.