Ну а зараз хочу слово сказати і я,
Яка є у нас у школі дружняя сім’я
Щоб часу не гаять, а швидше гуляти
Мені, вам, прийдеться про всіх розказати.
Представляю: відмінниця - Чудновець Людмила,
В нас вона турист завзятий, добра, чуйна, мила…
Дейкун Юра – це спортсмен наш, у футбола грає,
І противникам він вправно гола забиває.
В Леоненко Валі терплячая вдача
От тому не їй страшна ніяка задача.
Жвавішого від Максима Ситника немає,
До того ж він природжений хист артиста має.
Рубан Віта всі предмети на «відмінно» знає,
А до того ж і танцює і гарно співає.
Всі у класі поважаєм Архіпова Сашу
Коли ходимо у ліс – він нас варить кашу.
Оніщенко Інна – ведуча проворна,
Усміхнена завжди, красива, моторна.
Коломієць Діма – гарний голос має,
Добре він малює й на баяні грає.
Вовк Наташу – весь наш клас щиро поважає,
Вона у шкільнім ансамблі змалечку співає.
Целеп Любчик – наш красунчик в математиці мастак,
Чи задачу чи рівняння він рішає тільки так.
Представляю: Ігнатенки – Таню і Наташу
Нещодавно поповнили вони сім’ю нашу,
І в навчанні і в роботі вони устигають,
А головне – іменини в один день справляють.
Всі уважно придивіться – це Брекун Альоша
Хоч занадто він серйозний – але друг хороший.
А наша Колпак Маринка - білявка мовчазна
Гарно вміє малювати й всі уроки зна.
А Чуперко Костянтин – він у нас такий один
Що недавно появився, та зовсім не розгубився.
А іще Роман Бочко у класі навчається
З громадськими дорученнями вміло він справляється.
Перед вами – Катя Зінчик – наш староста класу
Чарівна вона і швидко згуртовує масу.
Денис Штаєр – в нашім класі чудово навчається,
За дорученням –діджей. Ще й спортом займається.
Є у нас в класі Щербаха Оксана,
Читати охоча й в уроках старанна.
Це Петрик Оксана - погляньте уважно
Красива, весела і трішки поважна.
Віра Миколаївна – класний керівник наш,
По 100 разів в день вона заходить у клас
Щоб присутніх привітати, про відсутніх розпитати,
Щоб дізнатись, як живем? Що думаєм? Куди йдем?
Щоб не мали ми мороки – нам пояснює уроки
Домовляється весь час, як провести вільний час.
Іноземну викладає, вміло в голови вкладає
Щоб впевнено до мети, крізь життя могли пройти.
Все ви знаєте про нас….
Ну і як? Хороший клас?
2000 рік