Моє ліжко, для самої завелике
Простирадлу і подушці я шепочу:
Що в цю ніч, до себе у обійми,
Запросити тебе дуже хочу.
Крижанію в шовковій білизні,
Я від холоду зброї шукаю,
І до ліжка свого серед ночі,
Я тебе, тебе лиш гукаю.
Одинокій у ліжку самотньо,
Під подушкою фото твоє я тримаю,
Ну прилинь ти до мене скоріше,
Знай, що дуже тебе я кохаю.
Пригорнусь руками до плечей
Буду пестить соковитії вуста
Приторкнусь губами до очей,
Будеш вічно мій, а я буду твоя.
Щоб позбавити від самоти,
До такоі, ну як не піти,
А від холоду є в мене зброя,
Коли в ліжку ми будем обоє.
Спасибі Іннусю за СПРАВЖНЮ ІНТИМНУ ЛІРИКУ.
БРАВО !!! БРАВО !!!